Інформаційний бюлетень «Голос мучеників» – ЧЕРВЕНЬ, 2024

25.06.2024

Не було часу, коли християни не зазнавали б переслідувань за володіння Словом Божим та його розповсюдження. Така ціна Божої обітниці з Книги пророка Авакума 2:14: «Бо пізнанням Господньої слави наповнена буде земля, як море вода покриває». 

Наші переслідувані брати й сестри в Христі продовжують слухняно платити ціну, наражаючи себе на напади, тюремне ув’язнення, тортури й навіть мученицьку смерть, щоб читати святе Слово Боже, поширювати його та бачити виконання цієї обіцянки. 

Із моменту заснування Річардом та Сабіною Вурмбрандами 1967 року організація «Голос мучеників» докладає зусиль, щоб розповсюджувати Біблії в країнах, уряди яких обмежують Євангеліє. У перші роки її існування ці зусилля було спрямовано на проникнення за «залізну завісу» в держави «радянського блоку» Східної Європи. Ця робота з контрабанди Біблії в комуністичні держави триває й донині, поряд із доставкою Слова Божого в багато ісламських, індуїстських та буддійських країн. 

Так само, як наші переслідувані брати й сестри наполегливо виконують своє покликання нести Світло Євангелія їхнім співгромадянам, ми не шкодуємо коштів і охоче забезпечуємо їх Бібліями — як у друкованому, так і в цифровому форматах. 

На сторінках нашого молитовного бюлетеня ви прочитаєте про те, як Слово Боже виконує волю Божу, звершуючи те, заради чого його послав Господь (Іс. 55:11) у Туреччині, Північній Кореї, Лаосі, Китаї та Уганді. На нашому вебсайті ми розмістили розповідь про кубинців, які здобули вічну надію завдяки зустрічі з Біблією у своїй атеїстичній комуністичній країні:https://vom-ru.org/nl-06-ukr/. 

 

С уважением, 

Эрик и Хён Сук Фоли