Інформаційний бюлетень «Голос мучеників» – СЕРПЕНЬ, 2024

19.07.2024

Послання до євреїв 13:3 закликає нас пам’ятати про братів і сестер по вірі, ув’язнених за Христа. Цього місяця виповнюється 20 років з дня арешту двох керівників церкви в Еритреї, Кіфлу Гебремескеля та Хейле Найзгі. Минуло вже два десятиліття, проте й досі залишається невідомим, коли їх звільнять і чи звільнять узагалі. 

 У цьому випуску нашого молитовного бюлетеня ви прочитаєте історію ще однієї багаторічної ув’язненої за віру в Еритреї, сестри Твен Теодрос. Твен було звільнено після 16 років позбавлення волі у відповідь на молитви за неї християн із різних країн світу. Беручи до уваги досвід Твен, чи приєднаєтеся ви до нас у молитві за Кіфлу та Хейле? Чи погодитеся стати співучасниками їхніх страждань і «пам’ятати про в’язнів, немов із ними були ви пов’язані, про тих, хто страждає, як такі, що й самі ви знаходитесь в тілі»? 


На нашому сайті ви знайдете підбадьорюючі свідчення та молитовні потреби наших мужніх братів та сестер по вірі, які, навіть зазнаючи поневірянь і жорстоких переслідувань, продовжують вірно йти за Господом Ісусом Христом у різних країнах світу.

З повагою,
Ерік та Хьон Сук Фолі

Інформаційний бюлетень «Голос мучеників» – ЛИПЕНЬ, 2024

29.06.2024

Окрім того, що через смерть на хресті Ісус Христос дарував нам прощення, Він також дав Своїм учням Святого Духа і доручив передавати отри-
мане ними прощення іншим (Євангеліє від Івана 20:21–23).
Наші брати і сестри із Південно-Східної Азії роблять саме так: отримуючи прощення Христа за свої гріхи, вони в Його ім’я пропонують прощення
своїм гонителям!
У нас може виникнути спокуса думати, що наші страждання є безглуздими, несправедливими або є наслідком байдужості Бога. Однак насправді
ці страждання — можливість, яку Господь дарував нам, наслідуючи Його приклад, і самим виявляти прощення стосовно


Із цього інформаційного бюлетеня ви дізнаєтеся про те, як наші брати і сестри у Христі з Південно-Східної Азії передають отримане ними прощення, а на нашому сайті ви зможете прочитати молитовні потреби тих, хто також «іде шляхом
хреста» — www.vom-ru.org/nl-07-2024-ukr.

З повагою,
Ерік та Хьон Сук Фолі

Інформаційний бюлетень «Голос мучеників» – ЧЕРВЕНЬ, 2024

25.06.2024

Не було часу, коли християни не зазнавали б переслідувань за володіння Словом Божим та його розповсюдження. Така ціна Божої обітниці з Книги пророка Авакума 2:14: «Бо пізнанням Господньої слави наповнена буде земля, як море вода покриває». 

Наші переслідувані брати й сестри в Христі продовжують слухняно платити ціну, наражаючи себе на напади, тюремне ув’язнення, тортури й навіть мученицьку смерть, щоб читати святе Слово Боже, поширювати його та бачити виконання цієї обіцянки. 

Із моменту заснування Річардом та Сабіною Вурмбрандами 1967 року організація «Голос мучеників» докладає зусиль, щоб розповсюджувати Біблії в країнах, уряди яких обмежують Євангеліє. У перші роки її існування ці зусилля було спрямовано на проникнення за «залізну завісу» в держави «радянського блоку» Східної Європи. Ця робота з контрабанди Біблії в комуністичні держави триває й донині, поряд із доставкою Слова Божого в багато ісламських, індуїстських та буддійських країн. 

Так само, як наші переслідувані брати й сестри наполегливо виконують своє покликання нести Світло Євангелія їхнім співгромадянам, ми не шкодуємо коштів і охоче забезпечуємо їх Бібліями — як у друкованому, так і в цифровому форматах. 

На сторінках нашого молитовного бюлетеня ви прочитаєте про те, як Слово Боже виконує волю Божу, звершуючи те, заради чого його послав Господь (Іс. 55:11) у Туреччині, Північній Кореї, Лаосі, Китаї та Уганді. На нашому вебсайті ми розмістили розповідь про кубинців, які здобули вічну надію завдяки зустрічі з Біблією у своїй атеїстичній комуністичній країні:https://vom-ru.org/nl-06-ukr/. 

 

С уважением, 

Эрик и Хён Сук Фоли 

Інформаційний бюлетень «Голос мучеників» – ТРАВЕНЬ, 2024

25.04.2024

Писання закликає нас знаходити натхнення для своєї віри у прикладах інших дітей Божих. У 12-му розділі Послання до євреїв віруючих описано як «хмару свідків», для яких «дивитися на Христа» має вирішальне значення, щоб «із терпеливістю бігти до боротьби». 

Апостол Павло говорить у Посланні до филип’ян 3:17: «Будьте до мене подібні, браття, і дивіться на тих, хто поводиться так, як маєте ви за взір нас». 

Історії, які розказано в цьому випуску нашого молитовного бюлетеня, допомагають нам чинити саме так! Ви прочитаєте про приклади вірного свідчення серед важких і небезпечних обставин: про пастора П’єра, який покладається на Бога, проголошуючи Добру звістку тим, кого ісламісти вигнали зі своїх домівок, і про готовність пастора Девіда проповідувати Євангеліє всупереч противникам, які гнали його з села в село. Зустріч із цими зразковими учнями неодмінно збагатить вас і спонукатиме робити все можливе, щоб наслідувати їх, як вони наслідують Христа Ісуса! 

А на нашому сайті ми поділилися історією Ясмін, яка, розмірковуючи про смерть чоловіка від рук ісламських екстремістів, випромінює любов та прощення, а не ненависть. Прочитайте цю розповідь тут – https://vom-ru.org/nl-05-2024-ukr.

 

С уважением, 

Эрик и Хён Сук Фоли 

Інформаційний бюлетень «Голос мучеників» – КВІТЕНЬ, 2024

27.03.2024

Учні Христа мають бути вірними свідками. З насіння вірного свідчення Бог сильний виростити вічний плід. Іноді ми не можемо осягнути Його
шляху, оскільки Божі мудрість і могутність нескінченно перевершують наші.
Ахмед пам’ятав про це, коли ризикнув подарувати Новий Завіт мусульманинові на ім’я Мохаммед. Бог використав вірне свідчення Ахмеда, щоб
покликати Мохаммеда стати євангелістом і засновувати церкви в одному з найнебезпечніших регіонів Індії. Вірно несучи служіння, Мохаммед привів
до Христа мусульманина Махмуда. Незабаром Махмуд також почав свідчити й розповсюджувати Біблії серед своїх колишніх єдиновірців.
Ісламісти не могли змиритися зі свідченням Мохаммеда про Христа й у липні 2015 року окропили насіння праці благовісника його кров’ю, що
принесло щедрий урожай.

 

На наступних сторінках інформаційного бюлетеня ви прочитаєте історії Ахмеда, Мохаммеда та Махмуда, а на нашому
сайті ми поділимося натхненним свідченням ще одного їхнього учня: www.vom-ru.org/india.

 

С уважением, 

Эрик и Хён Сук Фоли