Свідчення християн, які отримали Біблії

2023 року «Голос мучеників» надав лаоським християнам понад 2 тисячі Біблій, і вони невимовно раділи! Оскільки поширення Слова Божого суворо регулюється урядом, масовим цей процес бути не може. Однак завдяки мережі місцевих віруючих ми змогли доставити друковані примірники Писання тим, кому вони особливо необхідні. 

 Ми опитали учасників служіння з розповсюдження Біблії та збірок гімнів серед лаоських віруючих у різних куточках країни й раді поділитися з вами деякими з їхніх відповідей на наші запитання. 

Лаосский брат доставляет Библии на мотоцикле 

 З якими труднощами ви зіткнулися під час розповсюдження? 

«У деякі місця неможливо дістатися автомобілем, тому нам доводиться доставляти Біблії на мотоциклах, які часто потрібно ремонтувати, що призводить до збільшення витрат і затримок доставки». 

«У нашому районі є й інші церкви, які потребують Біблії, але оскільки цього разу ми отримали обмежену кількість примірників, то змогли роздати їх лише деяким громадам». 

 «Ми відвідали різні церкви. Дорога тут дуже погана, надто багато вибоїн». 

 «Ризик, що влада спіймає розповсюджувачів, — це найбільша проблема, з якою ми стикаємося щоразу при розподілі та доставці літератури; у нашій країні ситуація з християнськими книгами та іншими матеріалами особливо складна». 

 Що думають ті, хто отримав Біблії? 

«Дуже добре, що люди отримали Біблії, тому що у багатьох членів церкви не було Писання… Тепер вони щасливі, оскільки мають власне прекрасне Слово Боже, яке їм дуже подобається!» 

 «Одержувачі розповіли, що Біблія — це найбільший дар, який вони отримали, і що вони берегтимуть її. Вони сказали, що продовжуватимуть читати й розмірковувати над нею щодня, щоб пізнати Бога й отримати мир у Ньому». 

Лаосская молодёжь в церкви принимает Библии 

 «Для них було величезним благословенням від Бога мати можливість краще пізнавати Бога самостійно. Подяка Йому за надані Біблії. Тепер ми можемо читати Слово Боже і запам’ятовувати його щодня, щоб краще пізнати Господа. Ми бережемо Його Слово». 

 «Це найважливіший проєкт, тому що більшість християн, особливо в сільській місцевості, ніколи не мали власної Біблії. Членам деяких церков доводиться ділитися Біблією одне з одним, щоб самостійно читати та дізнаватися більше про Бога». 

 Як діяв Господь? 

 «Бог щодня змінює життя людей через читання Біблії. Тепер, коли ще більше віруючих отримали спасіння і зростають у пізнанні Господа, Він, завжди бувши вірним годувальником нужденних, відповідає на наші молитви й своєчасно посилає таке необхідне Писання». 

 «Ми бачимо мир та радість у своїй громаді. Я дізнався, що Бог благословив багато церков, і бачу, що пастори та інші служителі дуже раді отримати Біблію». 

Члены церкви благодарны за печатное Слово Божье 

 «Роздача здійснювалася таємно, із обережністю заради нашої безпеки та безпеки помісної церкви. Біблія — це найнеобхідніша книга для перетворення життя християнина та для його духовного зростання».  

 «Те, що це нова редакція Біблії, дуже добре. Її легко читати людям із обмеженими знаннями і тим, хто живе у сільській місцевості… Це приємно Богові та величезна радість, що багато людей читатимуть Біблію. Це дуже добре. Ми отримали потрібну кількість – не надто багато». 

 Що ще ви хотіли б сказати? 

 «Багато членів наших церков не вміють читати й писати, тому було б благословенням отримати також і аудіо-Біблії або MP3-файли…» 

 «Я вдячний за вашу дорогоцінну допомогу та підтримку нам, лаоським пасторам та лідерам громад. Я благаю Бога благословити вас і вашу команду служителів за все, що ви зробили для нас. Це чудова нагода для нас доторкнутися до Біблії, яку надруковано в прекрасній якості… Ми нова церква, у багатьох із нас не було Біблії, і це нас турбувало. Дякувати Богові, кожен із нас тепер має Біблію. Дякую вам!» 

 «Я молюся, щоб Бог продовжив вашу працю над цим проєктом, аби ще більше християн, особливо з церков, які так потребують цього, отримали благословення». 

 Ми просимо молитися про те, щоб невіруючі представники лаоської влади та пересічні громадяни країни почули свідчення наших лаоських братів і сестер та прийняли Добру звістку. Моліться також за неписьменних лаоських християн, щоб вони могли чути слово, яке читали б їм уголос інші християни. Моліться за поширення «Голосом мучеників» аудіо-Біблії серед цих братів і сестер.