Інформаційний бюлетень «Голос мучеників» – ВЕРЕСЕНЬ, 2024

28.08.2024

Десять років тому, під загрозою з боку самопроголошеної «Ісламської держави» (ІДІЛ), десятки тисяч членів нашої християнської сім’ї в Іраку та Сирії багато чим пожертвували заради Христа, оскільки вірили, що Він гідний того. Через 10 років багато з них усе ще перебувають у розсіянні й живуть серед скорботних обставин.  

 Проте Бог творить Своє вічне Царство серед тимчасової трагедії. У Книзі Дії 5:40–41 ми читаємо, що учні раділи, бо були визнані гідними страждати за Христа. Втративши все, наші переслідувані брати і сестри продовжують проповідувати Христа мусульманам. Бог дав їм привілей бути свідками відродження і жати щедрий урожай для вічності. Згадуючи про жертви цих Божих дітей, як 10 років тому, так і ті, що вони приносять нині, нам слід пам’ятати, що вони охоче віддають усе, оскільки вірять, що Христос цього гідний — і мають рацію! 


На наступних сторінках ви прочитаєте історії про вірних слуг Господа, пасторів Хайтама та Карвана, а на нашому сайті ми поділилися ще однією розповіддю — про двох сирійських сестер, які, оговтуючись від непоправної втрати, зміцнюються у вірі та довірі Господу — www.vom-ru.org/nl-09-2024-ukr. 

З повагою,
Ерік та Хьон Сук Фолі